ESTERHAZY (Естерхазі)

Almond sponge, custard cream, apricot jam, white and dark chocolate glaze, almonds.

Мигдальні коржі, вершково-заварний крем, абрикосовий джем, глазур з білого та чорного шоколаду, мигдаль.

EMERALD VELVET (СМАРАГДОВИЙ ОКСАМИТ)

Spinach-lime sponge, vanilla cream, berry layer.

Шпинатно-лаймовий бісквітБ ванільний крем, прошарок ягідний.

HONEY CAKE (Медовик)

Honey sponge , sour cream or custard cream. If desired, it is possible to add prunes, salted caramel or a fruit and berry layer.

Медові коржі, вершково-сметанний або вершково-заварний крем. По бажанню, можливо додати чорнослив, солону карамель або фруктово-ягідний прошарок.

CARAMEL BANANA (КАРАМЕЛЬНИЙ БАНАН)

Chocolate or vanilla sponge, caramel cream with pieces of bananas, vanilla cream with
Mascarpone.

Шоколадний або ванільний бісквіт, карамельне кремю з шматочками бананів,
ванільний крем з Маскарпоне.

 

MILK’S GIRL

Condensed milk sponge, vanilla cream. You can add a berry layer (optional).

Бісквіт на згущеному молоці, вершково-ванільний крем. Можна додати ягідний прошарок (за бажанням).

NAPOLEON (Наполеон)

 

Sheet cakes, custard cream. You can add layers with caramel or berry.

Листові коржі, заварний або вершково-заварний крем. Можна додати прошарки з карамелі або ягід.

OPERA (Опера)

 

Almond sponge, coffee cream, chocolate cream, glaze.

Мигдальні коржі, кавовий крем, шоколадне кремю, глазур.

 

PRAGA (ПРАГА)

 

Chocolate sponge, chocolate cream on condensed milk. chocolate glaze.

Шоколадний бісквіт, шоколадний крем на згущеному молоці. шоколадна глазур.

SPARTAK (Спартак)

 

Chocolate-honey sponge, cream-vanilla custard, chocolate glaze.

Шоколадно-медові коржі, вершково-ванільний заварний крем, шоколадна глазур.

BLACK FOREST

(Чорний ліс, Шварцвальд)

 

Chocolate sponge, cherry, vanilla cream.

Шоколадний бісквіт, вишня, вершково-ванільний крем.